Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου - Πήλιο Τουρισμός

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία


Διαμονή στο Πήλιο

Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου αλλά και στην Ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας υπάρχουν χωριά και πόλεις με άρτια τουριστική υποδομή.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωμάτια ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πανσιόν και ξενώνες, ενώ αν επιθυμείτε να νιώσετε την εμπειρία
της αυθεντικής παραδοσιακής ατμόσφαιρας, υπάρχουν πολλά αρχοντικά που έχοντας διαμορφωθεί σε ξενώνες, προσφέρουν ευχάριστη διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου διατίθενται προς ενοικίαση πολυτελείς βίλες και παραδοσιακά καταλύματα. Για τους λάτρεις της φύσης υπάρχουν οργανωμένα camping, καθώς δεν επιτρέπεται το ελεύθερο camping.

Πολλά καταλύματα περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή στις παροχές τους, ενώ δεν λείπουν και οι extra παροχές, όπως υδρομασάζ, Jacuzzis, παροχές internet, γυμναστήριο και δυνατότητα εκδρομών ή δραστηριοτήτων στη φύση, που οργανώνονται είτε από τους υπεύθυνους των καταλυμάτων είτε σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία και γραφεία εναλλακτικού τουρισμού.

Σε κάθε χωριό υπάρχουν εστιατόρια και ταβέρνες που προσφέρουν πολύ καλό φαγητό με παραδοσιακές πηλιορείτικες γεύσεις. Σε πολλά χωριά και πόλεις της Μαγνησίας θα βρείτε Τσιπουράδικα με ποικιλίες μεζέδων, πιτσαρίες και σνακ μπαρ.

Επίσης υπάρχουν Cafe Bars,καφετέριες, αρτοποιεία και εργαστήρια παραδοσιακών τροφίμων. που θα καλύψουν τις ανάγκες διατροφής σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Παρακάτω θα βρείτε επιλογή από ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλες και παραδοσιακά αρχοντικά που λειτουργούν στο Πήλιο και προσφέρουν ποικίλες παροχές και ανέσεις για τη διαμονή σας στο Πήλιο.

>> ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
>> ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
>> ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
>> ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
>> ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
>> STUDIOS ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2008 Web Design Greece by Around Greece Hotels - Greek Islands


eXTReMe Tracker